Ερωτήσεις και παραγγελίες

Έχετε κάποια ερώτηση; Είστε έτοιμοι να παραγγείλετε αέρια και εξοπλισμό της Linde; Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή μέσω email ή επισκεφθείτε τον πλησιέστερο διανομέα της Linde.

Καλέστε μας στο

Εάν θέλετε να κάνετε μια παραγγελία φιάλης ή χύδην αερίων ή εξοπλισμού αερίου ή εάν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο +302111045680 ή μέσω email στο sales-support.gr@linde.com.

Εργάσιμες ώρες: 8:00 - 16:00

Καλέστε μας τώρα

* Όταν κάνετε την παραγγελία σας, βεβαιωθείτε ότι ο σύμβουλος είναι ενήμερος σχετικά με οποιονδήποτε περιορισμό (όπως πεζόδρομοι, σημεία όπου δεν επιτρέπεται η προσωρινή στάθμευση ή σημεία με περιορισμένη πρόσβαση) που ενδέχεται να προκαλέσει δυσκολίες κατά την παράδοση του αερίου σας. "


Εύρεση πλησιέστερου καταστήματος

Εύρεση του τοπικού προμηθευτή φιαλών αερίων από το ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων  και εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων της Linde Hellas, όπου μπορείτε να παραλάβετε το αέριο ή τα προϊόντα σας ή να ζητήσετε παράδοση. Παρέχουμε ευρεία γκάμα βιομηχανικών εμφιαλωμένων αερίων, όπως αέριο συγκόλλησης, αέριο για μπαλόνια και ψυκτικό αέριο, καθώς και εξοπλισμό αερίου και προϊόντα για την ασφάλεια.

Εντοπισμός του πλησιέστερου καταστήματος

Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών

Είμαστε έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα και γρήγορα μέσω του κέντρου παροχής υπηρεσιών για βιομηχανικά και ιατρικά αέρια.
H Λίντε Ελλάς για την καλύτερη επικοινωνία μαζί σας διατηρεί γραμμή εξυπηρέτησης πελατών. Πρόκειται για ένα Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών που θα μας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνουμε καλύτερα στις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Στόχος μας είναι να βελτιωθεί σημαντικά η ποιότητα της εξυπηρέτησης σε κάθε πελάτη ξεχωριστά και η αποτελεσματική χρήση των πόρων μας.

Καλέστε στο  +30 211 10 45 680 (με αστική χρέωση) για παραγγελίες βιομηχανικών αερίων (φιάλες/συστοιχίες) ή/και εργαλείων ή αναλώσιμων. Ο αυτόματος τηλεφωνητής θα σας κατευθύνει στο αρμόδιο τμήμα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποστέλλετε τα μηνύματά σας (π.χ. παραγγελίες) με  Fax στο 211 104 5671 ή με e mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales-support.gr@linde.com.

Το Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών καλύπτει θέματα σχετικά με:
• Παραγγελίες αερίων σε Φιάλες / Συστοιχίες και Εργαλείων ή Αναλώσιμων (Hardware)
• Εξυπηρέτηση πελατών
• Πληρωμές