Μέθοδοι Κοπής & Θέρμανσης

Οι τεχνικές θερμικής κοπής όπως η κοπή με λέιζερ, η κοπή με τόξο πλάσματος και η οξυγονοκοπή αποτελούν βασικό τμήμα της βιομηχανίας μεταλλικών κατασκευών.

Laser cutting of stainless steel with nitrogen.

Κοπή με λέιζερ

Η κοπή με λέιζερ είναι μια υπερσύγχρονη τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την κοπή υψηλής ισχύος  σε μέταλλα και μη μέταλλα παγκοσμίως. Τυπικές εφαρμογές περιλαμβάνουν την κοπή πρεσσαριστών εξαρτημάτων και σωλήνων, την κοπή υψηλής ταχύτητας λεπτών μεταλλικών φύλλων και την κοπή υλικών παχιάς διατομής. Τα πλεονεκτήματα της κοπής με λέιζερ περιλαμβάνουν βελτιωμένες ταχύτητες κοπής, χαμηλά επίπεδα φθοράς των χρησιμοποιούμενων εργαλείων και μεγαλύτερη ευελιξία.

Αέρια κοπής λέιζερ από την Linde: Αργόν 4.6, Οξυγόνο 3.5, Άζωτο 5.0. 

Three flame cutting,

Κοπή με φλόγα

Προσφέρουμε την πλήρη γκάμα των αερίων της οξυγονοκοπής.  Συγκεκριμένα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να μεγιστοποιήσετε την παραγωγικότητα και την  ποιότητα με τη χρήση ασετυλίνης στην  οξυγονοκοπή. Τα οφέλη περιλαμβάνουν γρήγορη προθέρμανση, υψηλή  ταχύτητα κοπής και υψηλή ποιότητα κοπής. Οι ειδικοί των εφαρμογών μας μπορούν επίσης να σας βοηθήσουν να βελτιστοποιήσετε τις  παραμέτρους λειτουργίας για βέλτιστο αποτέλεσμα ,  και επιπλέον να σας παρέχουν μελέτες  ανάλυσης του κόστους λειτουργίας, εξοπλισμό και υπηρεσίες διαχείρισης του αερίου που χρειάζεστε.

Αέρια φλογοκοπής από την Linde: Ασετυλίνη, Αιθένιο 3.0, Μεθάνιο 2.5,Προπάνιο, Οξυγόνο, Υδρογόνο.

Plasma cutting,

Κοπή με πλάσμα

Το κλειδί για την επιτυχία της  κοπής με πλάσμα είναι το σωστό αέριο ή  μείγμα. Ανάλογα με την εφαρμογή, μπορούν να είναι κατάλληλα μίγματα αργού/υδρογόνου, αζώτου, αέρα ή ακόμη και οξυγόνο και υδρόψυκτα ηλεκτρόδια με άκρα βολφραμίου. Τα δευτερεύοντα αέρια περιλαμβάνουν διοξείδιο του άνθρακα, άζωτο και αέρα.
Μπορούμε να υποστηρίξουμε τη διεργασία της  κοπής σας με μια σειρά από καθαρά αέρια και μείγματα αερίων προσαρμοσμένα στις ανάγκες της κοπής τόξου πλάσματος.

Αέρια κοπής πλάσματος από την Linde: Αργόν 4.6, Forming gas 95/5, Forming gas  90/5, Forming gas  85/5, Μεθάνιο 2.5, Οξυγόνο 3.5, Άζωτο 5.0, Υδρογόνο 3.8, VARIGON® Η35, VARIGON® He30.


Έχετε μια ερώτηση για τους ειδικούς μας;