Φαρμακευτικό Οξυγόνο

Το Φαρμακευτικό Οξυγόνο χρησιμοποιείται ευρέως σε κάθε χώρο υγειονομικής περίθαλψης, με εφαρμογές από την αναισθησία έως τη θεραπεία εισπνοής.

Η ποιοτική φροντίδα και η ασφάλεια είναι αναμφισβήτητα κρίσιμες, επομένως είναι σημαντικό η χρήση του οξυγόνου να γίνεται με τη μέγιστη επιμέλεια. Η Linde Healthcare προσφέρει Φαρμακευτικό Οξυγόνο
-προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις- για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων του κλάδου υγείας ή για να βοηθήσει τους ασθενείς στο σπίτι.

Το Φαρμακευτικό Οξυγόνο υπόκειται σε αυστηρούς κανονισμούς όσον αφορά στην παραγωγή, το χειρισμό και τη χρήση του. Ακολουθούμε αυστηρές οδηγίες/κατευθυντήριες γραμμές για την παρασκευή, τον έλεγχο και τη διανομή. Επιπλέον, ως συνεργάτης σας στην υγειονομική περίθαλψη, προσφέρουμε κάτι παραπάνω από τη διάθεση υψηλής ποιότητας οξυγόνου. Παρέχουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία, εκπαίδευση και υποστήριξη για να διασφαλίσουμε ότι το οξυγόνο παραδίδεται με ασφάλεια κάθε φορά που χρειάζεται.

Τα κινητά δοχεία οξυγόνου βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των ασθενών που πάσχουν από αναπνευστικές παθήσεις. Είμαστε σθεναρά αφοσιωμένοι στη γενική ευημερία προσφέροντας δωρεάν υποστήριξη, για παράδειγμα σε ασθενείς με αναπνευστικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.
Η πρόοδος στις θεραπευτικές χρήσεις του Φαρμακεύτικου Οξυγόνου έχει οδηγήσει στην αυξημένη χρήση του για μια σειρά από ποικίλες κλινικές εφαρμογές, μεταξύ των οποίων:

    - Αντιμετώπιση της υποξίας και της υποξαιμίας.
    - Διατήρηση της οξυγόνωσης των ιστών υπό αναισθησία κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης.
    - Ως μέρος της ανάνηψης/αναζωογόνησης.
    - Μηχανικός αερισμός του πνεύμονα για τη θεραπεία της αναπνευστικής ανεπάρκειας.
    - Θεραπεία ασθενειών όπως η Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια (COPD), η Πνευμονοκονίαση, η Πνευμονία, η Καρδιακή Προσβολή και η Πνευμονική Εμβολή.
    - Θεραπεία του συνδρόμου αναπνευστικής δυσχέρειας στα νεογνά.
    - Αθροιστική κεφαλαλγία.
    - Αντιμετώπιση δηλητηρίασης από Μονοξείδιο του Άνθρακα
    - Ασθενείς που χρειάζονται μακροχρόνια οξυγονοθεραπεία ή μηχανικό αερισμό στο σπίτι.tion.

Έχετε κάποια ερώτηση;